Nakomen beloftes en garantie - dat noemen we service

Heeft u een vraag over de garantie? Wij helpen u graag verder. Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

 

Zorg dat u, na het ontvangen van uw bestelling, binnen 14 dagen controleert of deze bestelling compleet en in goede staat is aangekomen. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via email, of per telefoon, tussen 9:00 en 22:00 uur, op +31 (0)85 303 07 87..
Mocht u een klacht hebben over een product wat u via de webwinkel heeft besteld, dan kunt u contact opnemen door een email te sturen of te bellen naar +31 (0)85 303 07 87 (tussen 9:00 en 22:00 uur).
Alle door Opblaasbare Boten geleverde producten hebben garantie. Dit is de garantie die door de fabrikant wordt verleend op de artikelen. De mate van garantie kan verschillen per artikel en per fabrikant. De betreffende garantietermijn wordt bepaald door de fabrikant en gaat in op het moment van levering. Garantie op producten kan vervallen indien een product kapot is gegaan door slijtage of ondeskundig en/of onjuist gebruik. Indien u verwacht gebruik te kunnen maken van de garantieregeling, of heeft u vragen over de garantie periode van een bepaald artikel, dan kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31 (0)85 303 07 87 (tussen 16:00 en 18:00 uur).
Indien u een boot aan wilt bieden ter reparatie dient u altijd vooraf contact op te nemen per email. Reparaties die aangeleverd worden zonder vooraf contact op te nemen, worden niet aangenomen. Reparaties aan boten worden door ons uitgevoerd in de periode van 1 september tot 15 december, ongeacht of het een garantie kwestie is of niet. U kunt het product, voorzien van een ingevuld retourformulier, vanaf medio augustus aanleveren. Het is raadzaam om rekening te houden met deze reparatie termijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u vertrekt naar uw vakantie adres. Wij verzoeken u om uitgevoerde reparaties binnen 7 dagen te controleren.contact met ons opnemen, tussen 9:00 en 22:00 uur, op +31 (0)85 303 07 87.