Sevylor Adventure - 2-persoons
€ 289,99
Morgen in huis

Sevylor Adventure - 2-persoons

✓ 2-persoons opblaaskano
✓ Ideaal voor beginners
✓ Ook geschikt voor wildwatervaren

Bekijk deze opblaaskano
Sevylor Adventure Kit | 2-persoons
€ 329.00
Morgen in huis

Sevylor Adventure Kit | 2-persoons

✓ 2-persoons opblaaskano
✓ Inclusief peddels en pomp
✓ Met extra hoge zijkant

Bekijk deze opblaaskano
Sevylor Adventure Plus | 3-personen
€ 379.00
Morgen in huis

Sevylor Adventure Plus | 3-personen

✓ Driepersoons opblaasbare kano
✓ Ook geschikt voor wildwatervaren
✓ Comfortabele en verstelbare stoelen

Bekijk deze opblaaskano

Opblaasbare Visboten, een goede vangst toegewenst!

Complete visboot, instappen, wegvaren en vissen maar.

OPBLAAS KANO

U wilt graag een opblaas kano kopen en uw zoektocht is beginnen. Maar waar te beginnen? Wanneer dit de eerste keer is dat u een opblaas kano gaat kopen, is het verstandig eerst uit te zoeken waar u zoal op dient te letten. Een opblaasbare kano biedt ruimte voor 2, 3 of 4 personen. Gaat u bijvoorbeeld dicht bij het water kamperen, dan is een opblaasbare kano erg leuk. Niet alleen is dit een leuke manier om vanaf het water de natuur te verkennen, maar zowel voor jong als oud is het erg leuk om te doen. Daarnaast dient er samen gewerkt te worden om goed vooruit te komen. Een goede test om de samenwerking te testen! Dit in combinatie met veel lol. De opblaasbare kano is een echt musthave voor de waterratten onder ons. We geven u hier enkele handige tips en trucs zodat u precies weet waar u op moet letten bij het kopen van een opblaas kano. Stap voor stap nemen wij u mee zodat u tot slot uw opblaas kano gemakkelijk kunt bestellen.

Waarom een opblaas kano

Op Opblaasbareboten.be vindt u verschillende opblaasbare kano’s. Een opblaasbare kano van Sevylor komt u met name tegen in ons assortiment. Een opblaasbare kano van Sevylor is dan ook een van de favorieten onder kano liefhebbers. Dit omdat een Sevylor opblaasbare kano gemakkelijk is in gebruik en daarnaast van goede kwaliteit. Met een opblaasbare kano van Sevylor heeft u gegarandeerd heel wat jaren plezier, indien er naar behoren om wordt gegaan met deze kano.

Alvorens we de verschillende aspecten met u doornemen, zullen we eerst een aantal voordelen benoemen van een opblaas kano. Ten eerst is een opblaas kano in tegenstelling tot een normale kano, compact en licht en hierdoor gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast is een opblaas kano gemakkelijk op te blazen en is er weinig onderhoud aan de boot. Ook het repareren van uw opblaas kano indien nodig is erg gemakkelijk. Tot slot is een opblaas kano voor veel verschillende doeleinden inzet baar.

Opblaas kano: waar let ik op?

Een opblaas kano kopen hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is van belang op een aantal zaken te letten. Ten eerste dient u zich af te vragen waarvoor u de opblaas kano gaat gebruiken. Wilt u de kano enkel gebruiken voor recreatief gebruik, en voor kleine tot middellange tochten. Dan heeft u aan een simpele opblaas kano vaak genoeg. Wilt u echter op wildwater varen, dan dient u een specialistisch model te kopen.

Vervolgens dient u te kijken naar het aantal personen die in de opblaasbare kano gaan varen. Merken als Sevylor hebben bijvoorbeeld kano’s geschikt voor 1, 2 of 3 personen. Een ander onderscheid dat gemaakt dient te worden is een opblaas of hybride kano. Het verschil hiertussen is dat een opblaas kano geheel opblaasbaar is daar waar een hybride kano een vouwkano is met opblaasbare elementen. Omdat een opblaasbare kano weinig ruimte in beslag neemt is deze gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast heeft een opblaasbare kano verstelbare en oppompbare zittingen waardoor u toch comfortabel zit in de kano.

Wij zijn specialist in opbaasboten in verschillende soorten opblaasbare boten. Een opblaasbare kajak, opblaasbare rubberboot of opblaasbare visboot. Wij hebben het allemaal. Nog niet zeker welke opbaasbare kano u wilt? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie en deskundig advies. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van een opblaasbare kano. Bestelt u de kano online, dan kunt u deze in enkel werkdagen netjes thuis verwachten.

Goedkope opblaasbare kano

Uiteraard is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Gaat u de opblaasbare kano enkel gebruiken voor simpel recreatief gebruiken en korte tot middellange tochten, dan vindt u op Opblaasbareboten.be al een opblaaskano voor minder dan 200 euro. U haalt hierbij een uitstekende opblaasbare kano in huis. Voor een hybride kano bent u echter al snel rond de 500 tot 1000 euro kwijt. Op Opblaasbareboten.be richten wij ons enkel op de opblaas kano’s.